Berber’s Blomke

Bestellen >>

Bel ons
Welkom

Boeketten en bloemstukken bestellen in Tzummarum

Heeft u iets te vieren of verdient iemand een mooi boeketje bloemen? Bij Berber’s Blomke kunt u boeketten en bloemstukken bestellen in Tzummarum voor elke gelegenheid. Een bloemetje is hét ideale cadeau en zegt vaak meer dan duizend woorden. Dankzij een jarenlange ervaring in het vak is een eindresultaat naar uw wensen gegarandeerd.

Een bloemetje voor elke gelegenheid

Bloemen zijn altijd welkom. Wilt u een geliefde verrassen met prachtige rode rozen? Berber’s Blomke heeft voor ieder wat wils: snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, potten en cadeauartikelen. Met alle plezier maak ik, Hilde Vellinga, als uw kundige bloemist een mooi boeketje voor kleine én grotere gelegenheden. Zo maak ik unieke bloemboeketten voor bruiloften, verjaardagen of openingen van winkels. Ook voor rouwboeketten kunt u bij mij terecht. Mijn vaste klanten weten dat ik boeketten en bloemstukken altijd snel, gemakkelijk en probleemloos maak. Wilt u boeketten en bloemstukken bestellen? Ga dan naar Berber’s Blomke!

Gezellige workshops

Daarnaast kunt u bij mij regelmatig terecht voor leuke workshops bloemschikken. Een workshop is een leuk en origineel idee voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of dagje uit met vriendinnen. U kunt de workshop altijd uitbreiden met een gezellige lunch of high tea.

Wilt u boeketten en bloemstukken bestellen en goed voor de dag komen? Berber’s Blomke is dé bloemist in Tzummarum en omstreken. Bel voor informatie naar 085-8885072 of kom eens gezellig langs in de bloemenwinkel. U kunt ook het contactformulier invullen. Ik help u graag verder.